Søk reise
Turkish Airlines

Turkish Airlines

Benytt sjansen – knallgode priser til utvalgte reisemål
Utreise fra Oslo med Turkish Airlines
Fly komfortabelt og kos deg med god service ombord
Flybytte i Istanbul med supre forbindelser videre til hele verden
Les mer om noen av reisemålene under kalendersøket. Kanskje blir du fristet til å oppleve nye reisemål
Sjekk vårt hotellsøk viser deg de beste prisene på hotell over hele verden
Flybilletter bestilles hos vår samarbeidspartner SOLFAKTOR

NB! Gode forbindeler via Istanbul og bra priser til andre reisemål i Tyrkia som Antalya, Bodrum, Dalaman og  Nevsehir (Kappadokia)

Priseksempler fra Oslo:

Istanbul fra 1290,-   Nevsehir (Kappadokia) fra 2023,- Delhi fra 3890,-   Bangkok fra 4655,-   Maldivene 6045,-   Cape Town fra 6685,-

Paradis på Maldivene

Nye eventyr venter!

Litt info om noen av reisemålene:

Maldivene med sine mange små resortøyer er det lett å tenke at det kan bli litt for stille og rolig, men her vil du overrasket over hvor mye man kan finne på både over og under vann. Maldivene har noen av verdens beste korallrev, og padling, snorkling og dykking er populære vannaktiviteter. På land er det muligheter for blant annet trening, sykling, tennis, matkurs, utflukter og selvfølgelig spa. På Maldivene kan du oppfylle drømmen om å bo en Water Villa på påler ute i vannet. Hotellene har også rimeligere boalternativer på land, og du er fortsatt bare noen skritt fra det herlig turkise vannet.

Kappadokia som ligger i Tyrkia har fjellformasjoner så fantastiske og enestående at de er på UNESCOs verdensarvliste. For å komme dit må du fly til Nevsehir. Dette området er preget av tusenvis av år med historikk og mye av den finner du i grottene under jorden og mange av dem har flere etasjer. Her er landskap man aldri vil glemme – var alt dette kanskje bare en drøm?

Istanbul ligger ved Bosphorus, sundet som deler byen i to, en europeisk og en asiatisk del. Ca 60% av befolkningen bor på den europeiske siden og det er her de fleste historiske og kulturelle stedene finnes. Det er hit de fleste turistene reiser. Shopping i Istanbuls basarer bør du ikke gå glipp av. Den mest kjente er Grand Bazaar som er en “uendelig” labyrint med over 70 smug og gater under ett og samme tak. De fleste hotellene ligger sentralt og i nærheten av severdighetene og det er som regel enkelt å få tak i rimelig overnatting av god standard.