Søk reise
Tyrkiareiser - Feriefavoritten

Tyrkiareiser - Feriefavoritten

Tyrkias sydkyst har de siste årene seilet opp blant nordmenns favorittreisemål

Vi elsker de endeløse strendene, vennligheten og den gode maten. Her er servicen personlig og varm, prisene er veldig gunstige og dagene er fylt av annerledes opplevelser. Atmosfæren er avslappende med et snev av det orientalske.

Tyrkiareiser sin unike kunnskap om reisemål i Tyrkia, kombinert med deres utvalgte hotell, gjør at de kan tilby deg den ferien du har lengtet etter. Tyrkiareiser er veldig opptatt av den personlige servicen vi kan tilby. La oss hjelpe deg med å skreddersy din ferie.

Tyrkia er et reisemål med et hav av muligheter! Solstolene og vannskliene venter på deg, det er bare å pakke kofferten å dra – og hos oss er bagasjen alltid gratis!

Hvor vil du reise fra? Tyrkiareiser flyr fra følgende steder i Norge: Oslo  Bergen  Kristiansand  Stavanger  Tromsø  Trondheim

 Kemer – Ferieperle med korte avstander og rolig atmosfære i frodige omgivelser
Side – Perfekt for småbarnsforeldre med langrunne strender og romantisk stemning
Alanya – Pulserende liv, herlige strender og flotte shoppingmuligheter
Belek – Et golfparadis for hele familien, med eksklusive All Inclusive-hotell
Antalya – Storbyen som har alt; strender, shopping, kultur og ikke minst Gamlebyen
Marmaris / Icmeler – Tyrkisk skjærgårdsidyll ved Egeerhavet, perfekt for bekymringsløse dager

Under har vi hentet ut reiser som er billigst akuratt nå, klikk på “velg” og du kan legge til hotell standard og datoer som du ønsker.

Tyrkiareiser tar deg til Tyrkia

Kemer     netter     Se mer
Side     netter     Se mer
Alanya     netter     Se mer
Antalya     netter     Se mer
Belek     netter     Se mer
Bodrum     netter     Se mer
Marmaris     netter     Se mer

Tyrkiareiser – Happy days!

Tyrkia er manges feriefavoritt – herlige strender, sol og bad, et av verdens beste kjøkken, vennlighet og smil. Tyrkiareiser har noe for alle, enten du vil ha med familien, reise alene eller bare med voksne. Vi tilbyr også en rekke spesialprodukter for den som vil ha en sunn ferie med aktiviteter og trening.

Badefolkets drøm: Her på sydkysten ligger de beste strendene. Barnefamiliene som vil ha langgrunn sandstrand, vannsportentusiastene, de som bare vil slappe av på en solstol i vannkanten og nyte livet – her får alle sitt. Eller hva med å tilbringe en dag på en båt som seiler langsomt langs klipper og viker, gjøre strandhugg, bade og kose seg med deilig mat? Vannet er klart og fint, i blant nesten blågrønt, derav navnet den turkise kysten. Pinjeskogene strekker seg nesten ned i vannkanten der badebåtene dupper og Middelhavet er på sitt mest innbydende. Dessuten har de fleste av Tyrkiareisers hotell badebasseng.

Det er morsommere å shoppe for halve prisen: Man kan vanskelig tenke seg en ferie uten noe spesielt å ha med seg hjem. Tyrkia er shopperens paradis; moteklær, skinn og gull – alt til lavere priser enn vi er vant til. Handel og pruting er en folkesport i Tyrkia.

Mat og drikke: Den som liker god og variert mat trives i Tyrkia. Det tyrkiske kjøkken er ansett som ett av de mest innflytelsesrike i verden, og ”bestemor” for mattradisjonene på Balkan, Hellas og store deler av midtøsten. Det første som faller oss inn er selvfølgelig kebab. Döner kebab er den som minner mest om den vi spiser hjemme. Men den finnes i alle varianter og består av lam med ulike slags tilbehør. Tyrkias variant av pizza er pide, en litt mindre utgave enn vi er vant til. Meze er et slags “koldtbord” bestånde av mange småretter og er vanlig som lunsj eller forrett til middag. Anisbrennevinet raki utblandet med vann drikkes i alle tenkelige sammenhenger, gjerne til middagen eller som en kjølig forfriskning.

En aktiv ferie: Hvis du ikke bare vil slikke sol og slappe av, men også være aktiv, har du nok å velge mellom. Vannsport som paragliding, vannski, brettseiling og dykking er populært. Fra turistområdene har du tilgang til både natur og landsbygd. Og nok av action: Her finnes elver der du kan rafte om du vil ha fart og spenning, og ”familierafting” i mer komfortabel form.

Utelivets gleder: Restaurantilbudet er rikt i kebabens hjemland. Og variasjonen er stor – fra stilige restauranter med utsøkt kjøkken og service, via lokale kneiper til trendy rockekafeer. Underholdningstilbudet varierer fra heftige nattklubber til magedans – her er noe for enhver smak.

God tur!