Søk reise
Tyrkiareiser - Tyrkia våren 2015

Tyrkiareiser - Tyrkia våren 2015

Tyrkia har lenge vært nordmenns favorittreisemål, og det er lett å skjønne hvorfor.

Behagelig klima, langstrakte strender, spennende aktiviteter og stor gjestfrihet kombinert med et lavt prisnivå gjør at vi drar tilbake gang på gang. Vi har hotell og leilighetshotell som passer for alle; for barnefamilier som ønsker å boltre seg i vannskliene til bra leilighetshotell med plass til hele familien. Vi har et bredt utvalg av All Inclusive-hotell med bugnende bufféer fra verdens beste kjøkken og rolige luksushotell for voksne.

Bodrum-halvøya er en av Tyrkias mest sjarmerende perler. Her finner du vakre landsbyer med små hvitmalte hus, olivenlunder, strender, antikke severdigheter, shoppingmuligheter og ikke minst sol. For deg som liker å feste er Halikarnas, Europas største utendørs diskotek et must. Kos deg med nydelig lokal mat på en av de intime restaurantene eller ta lokalbussen og oppsøke en av de lokale markedene. Fra kr. 3190,

I tillegg til Bodrum kan vi også by på flere spennende reisemål, som for eksempel:

Kemer – Ferieperle med korte avstander og rolig atmosfære i frodige omgivelser – fra kr. 2590,-

Side – Perfekt for småbarnsforeldre med langrunne strender og romantisk stemning – fra kr. 2290,-

Alanya – Pulserende liv, herlige strender og flotte shoppingmuligheter – fra kr 1590,-

Belek – Et golfparadis for hele familien, med eksklusive All Inclusive-hotell – fra kr 6290,-

Antalya – Storbyen som har alt; strender, shopping, kultur og ikke minst Gamlebyen – fra kr. 3690,-

Marmaris / Icmeler – Tyrkisk skjærgårdsidyll ved Egeerhavet, perfekt for bekymringsløse dager – fra kr 2790,-

Kontakt oss for en hyggelig prat, så hjelper vi deg med å planlegge din drømmeferie. Vi har noe for alle feriedrømmer og ethvert budsjett.

Tyrkiareiser – vi kan Tyrkia.

 

Tyrkiareiser tar deg til Tyrkia

Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer
Tyrkia     netter     Se mer

Tyrkiareiser – Happy days!

Tyrkia er manges feriefavoritt – herlige strender, sol og bad, et av verdens beste kjøkken, vennlighet og smil. Tyrkiareiser har noe for alle, enten du vil ha med familien, reise alene eller bare med voksne. Vi tilbyr også en rekke spesialprodukter for den som vil ha en sunn ferie med aktiviteter og trening.

Badefolkets drøm: Her på sydkysten ligger de beste strendene. Barnefamiliene som vil ha langgrunn sandstrand, vannsportentusiastene, de som bare vil slappe av på en solstol i vannkanten og nyte livet – her får alle sitt. Eller hva med å tilbringe en dag på en båt som seiler langsomt langs klipper og viker, gjøre strandhugg, bade og kose seg med deilig mat? Vannet er klart og fint, i blant nesten blågrønt, derav navnet den turkise kysten. Pinjeskogene strekker seg nesten ned i vannkanten der badebåtene dupper og Middelhavet er på sitt mest innbydende. Dessuten har de fleste av Tyrkiareisers hotell badebasseng.

Det er morsommere å shoppe for halve prisen: Man kan vanskelig tenke seg en ferie uten noe spesielt å ha med seg hjem. Tyrkia er shopperens paradis; moteklær, skinn og gull – alt til lavere priser enn vi er vant til. Handel og pruting er en folkesport i Tyrkia.

Mat og drikke: Den som liker god og variert mat trives i Tyrkia. Det tyrkiske kjøkken er ansett som ett av de mest innflytelsesrike i verden, og ”bestemor” for mattradisjonene på Balkan, Hellas og store deler av midtøsten. Det første som faller oss inn er selvfølgelig kebab. Döner kebab er den som minner mest om den vi spiser hjemme. Men den finnes i alle varianter og består av lam med ulike slags tilbehør. Tyrkias variant av pizza er pide, en litt mindre utgave enn vi er vant til. Meze er et slags “koldtbord” bestånde av mange småretter og er vanlig som lunsj eller forrett til middag. Anisbrennevinet raki utblandet med vann drikkes i alle tenkelige sammenhenger, gjerne til middagen eller som en kjølig forfriskning.

En aktiv ferie: Hvis du ikke bare vil slikke sol og slappe av, men også være aktiv, har du nok å velge mellom. Vannsport som paragliding, vannski, brettseiling og dykking er populært. Fra turistområdene har du tilgang til både natur og landsbygd. Og nok av action: Her finnes elver der du kan rafte om du vil ha fart og spenning, og ”familierafting” i mer komfortabel form.

Utelivets gleder: Restaurantilbudet er rikt i kebabens hjemland. Og variasjonen er stor – fra stilige restauranter med utsøkt kjøkken og service, via lokale kneiper til trendy rockekafeer. Underholdningstilbudet varierer fra heftige nattklubber til magedans – her er noe for enhver smak.

God tur!