Søk reise

Mange opplevelser på, under og over vann 

Malta er et opplevelsesmekka. Det klare blå vannet er ideelt til dykking og området omkring Malta er spekket med rev, huler, vrak og er noen av Middelhavets vakreste dykker områder.

Foretrekker man havoverflaten, er det fine muligheter for seiling, SUP og kajakkturer – eller man kan hoppe på land og utforske terrenget til fots, på sykkel, til hest eller iført klatreutstyr. Mulighetene og opplevelsene er nærmest uendelige.


En helt unik og 7000 år gammel kulturarv

Maltas historie går 7 000 år tilbake – og det vises og fornemmes overalt. Øya har flere steder bl.a. hovedstaden Valletta, som er på UNESCO verdensarvliste og endnu flere er på vei.

På Malta befinner du deg midt i Middelhavets historie og en nåtids kultur som er full av årtusener med historie og kulturarv. Historiens sus merkes over alt – i den nasjonale arkitektur og samlinger, i kirker, kapeller, templer og museer.

Festivaler og events

De maltesiske øyene byr gjennom hele året på en perlerad av lokale og internasjonale arrangementer, events, konserter og utstillinger. Velg mellom klassisk og jazz, rock og folkemusikk, teater og opera, dans og barokke festivaler.

Malta og de omkringliggende øyer er også verter for en rekke arrangementer innen sport og diverse turneringer. Her skjer det alltid noe, og her finnes det noe for enhver smak.

Lekker lokal mat med historisk touch

Det maltesiske kjøkken er en unik blanding av middelhavsretter og er et resultat av møtet mellom øyboerne og de mange sivilisasjoner som gjennom århundrer har besatt de maltesiske øyer.

Restaurant scenen er en blanding av spesial restauranter – herunder mange med sin egen fortolkning av de lokale retter. Ta feks en tur til fiskemarkedet i kystbyen Marsaxlokk eller besøk en av  de lokale vingårdene for en autentisk, kulinarisk opplevelse.

Flybilletter fra Gardermoen til Malta…

Flybilletter fra Torp til Malta…

Hotell på Malta? Mange gode tilbud her…

Stort utvalg – finn ditt perfekte hotell i Valletta, Sliema, St Julians!