Søk reise
November er best

November er best

Publisert: 2023-09-18 - Oppdatert: 2023-09-22

Måneden du ikke visste at du elsker!

November er grå og kald og vanskelig å bli kvitt. Det er lenge til jul og enda lengre til våren. Kanskje er det akkurat derfor november er så perfekt. For jo større kontrastene er, desto bedre er det å reise bort.

Lyse november-tips med høy feelgood-faktor:

Beste priser på fly og hotell til Syden i november

Madeira er frodig natur og sjarmerende byer
Madeiras er frodig natur og sjarmerende byer

Madeira

Portugal med vind i håret.

Madeira blomstrer alltid. Klimaet er behagelig hele året og høsten er kanskje den aller fineste tida på øya. For hvem kan vel motstå en grønn og frodig øy med perfekt temperatur og herlige sjøbad – midt i november? 

Er du av den spreke typen kan du gå fotturer langs de gamle vannveiene (levadaene), som er helt enestående – det finnes ikke finnes maken i hele verden.

Beste priser på fly og hotell til Madeira

Kapp Verde har hvite strender og turkisblått hav.
Kapp Verde har hvite strender og turkisblått hav.

Kapp Verde

Karibien-light med afrikanske vibber.

Kapp Verde ligger utenfor kysten av Afrika like ved Senegal og Gambia, og er en slags light-versjon av de Karibiske øyene. Strendene er like hvite, havet er like turkisblått og flyturen er bare halvparten så lang. 

Det går direktefly til Kapp Verde en gang i uken. Synes du en liten mellomlanding er ok, blir valgmulighetene desto flere.

Beste priser på fly og hotell til Kapp Verde

Vakker utsikt fra fjellene på Gran Canaria
Vakker utsikt fra fjellene på Gran Canaria

Kanariøyene

sommer hele vinteren. 

Gran Canaria er den mest populære øya, med direkte flyavganger fra flere norske flyplasser og daglige flyavganger fra Oslo. Visse dager går det direktefly flere ganger om dagen. TenerifeLanzarote og Fuerteventura har også direktefly som starter i høst og flyr til langt utpå våren.

De mindre kjente øyene La Palma, El Hierro, La Gomera og bittelille La Graciosa er absolutt verdt å stikke innom, dvs. om du orker bryet med å reise videre fra en av de store øyene. 

Beste priser på fly og hotell til Knariøyene