Bilde av Düsseldorf

Düsseldorf

Dusseldorf er et av Tysklands viktigste kunstsentre. Moderne Dusseldorf byr på et rikt kulturliv, med berømte operahus, flere teatre, museer med mer.

Den beste tiden å besøke Dusseldorf er nok på våren og sommeren, da været er mest stabilt. Du kan da kose deg på en av de mange utekafeene eller uterestaurantene i Dusseldorf.

Dusseldorf er en vakker by, men mest sjarm og hygge finner du i gamlebyen. Trange sjarmerende gater, gamle kirker, historiske puber, hippe barer og klubber, fantastisk god mat og mange spennende små butikker finner du i Dusseldorf sin gamleby. Ikke bli overrasket om du får servert øl selv om du ikke har bestilt det, enkelte ting tar man for gitt i Dusseldorf. Butikker og kjøpesentre finner du for øvrig ellers i Dusseldorf også. Det er veldig bra shoppingmuligheter, spesielt i den kjente Königsallee i Dusseldorf, som er av av de meste handlegatene i Europa. Innbyggerne i Dusselforf kaller den for øvrig bare for ” Kö”. Her ligger de mest eksklusive butikkene i Dusseldorf på rad å rekke. Ta gjerne turen til Rhinen tårnet i Dusseldorf. Det er hele 234 meter høyt, og du får en flott utsikt over hele Dusseldorf derifra. Her er også verdens største digitale klokke. Bymuseet i Dusseldorf bør besøkes. Dette moderne galleriet har blant annet en kolleksjon kunst som viser Dusseldorfs utvikling gjennom tidene. Du finner også moderne kunst her. Stadtische Kunsthalle i Dusseldorf er et museum av gammel og nyere kunst. Museet går over hele 3 etasjer i Dussedorf. Her finner du også flere flotte skulpturer.

Goethe Museum er vel verdt et besøk om du er i Dusseldorf også. Her finner du informasjon om Goethe`s liv og arbeid, presentert i hele 11 rom. Videre kan du gjerne ta turen til Heinrich-Heine-Institute i Dusselforf hvor du finner informasjon om Heinrich Heines arbeid.

Søk etter reiser til Düsseldorf

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Düsseldorf:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 5°C 0°C
Februar 6°C 0°C
Mars 10°C 3°C
April 14°C 5°C
Mai 19°C 9°C
Juni 21°C 12°C
Juli 24°C 14°C
August 24°C 14°C
September 20°C 11°C
Oktober 15°C 7°C
November 9°C 4°C
Desember 6°C 2°C

Prognose for Düsseldorf:

Fly + Hotell

Ratingen ★★★★ 2n 2 389,-

Søk etter reiser til Düsseldorf

Kart

Düsseldorf

Andre reisemål