Agia Marina

Langs hele den 9 km lange kyststripen fra Chania og vestover ligger feriestedene som perler på en snor. Hver og en har sitt eget særpreg. I Agia Marina er det flotte barnevennlige sandstrender og en rolig atmosfære med tavernaer, restauranter og hoteller av ulik størrelse.

På nordvestkysten av Kreta ligger den lille landsbyen Agia Marina.

Langs hele den 9 km lange kyststripen fra Chania og vestover ligger feriestedene som perler på en snor. Hver og en har sitt eget særpreg. I Agia Marina er det en rolig atmosfære med tavernaer, restauranter og hoteller av ulik størrelse.

Med langgrunne og flotte sandstrender er dette et ypperlig feriested for alle aldre. Fra stranden har du utsikt ut til Theodorou øya som i dag er et reservat hvor kri-kri-geita beiter fritt.

Vil du ta bena fatt en dag, er en tur til det gamle tempelet bak landsbyen verd et besøk. I lille Agia Marina ligger det fire kirker som hver især har sin unike historie. Fra Agia Marina kan du “hive” deg med på et av de mange turisttogene på hjul og oppleve mange koselig greske landsbyer på innsiden av kysten. Dessuten er det et utall av organiserte utflukter med turbusser å velge mellom for å utforske Kreta.

Mange av de familiedrevne tavernaene byr på god gresk mat. Utelivet på kvelds- og nattetid har noe og by for enhver smak. Musikkbarer og nattklubber sørger for at alle kan ha det hyggelig.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Agia Marina
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 8°C 17°C
Feb 14°C 8°C 16°C
Mar 16°C 9°C 17°C
Apr 20°C 12°C 17°C
Mai 25°C 15°C 20°C
Jun 29°C 19°C 23°C
Jul 31°C 21°C 26°C
Aug 30°C 21°C 27°C
Sep 28°C 19°C 26°C
Okt 24°C 16°C 24°C
Nov 19°C 12°C 21°C
Des 16°C 10°C 19°C
Prognose for Agia Marina