Agia Marina

Agia Marina er en liten by som mer eller mindre har vokst sammen med Kato Stalos på den nordlige kysten av Kreta, vest for Chania. I Agia Marina blir du møtt av en rolig atmosfære med tavernaer og restauranter. Langs kysten er det flere strender og de fleste er grunne og barnevennlige. Det er litt over 10 kilometer til den lille storbyen Chania, og det er bussforbindelse fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Byen har en vakker langgrunn sandstrand og er derfor et passende feriemål for de fleste. Fra stranden har du utsikt over øya Theodorou, som i dag er et reservat der geiter går fritt omkring. Det finnes noen kirker å se på, så vel som en gamleby med en koselig atmosfære, men ellers har ikke Agia Marina så mange severdigheter. Du drar hit for å nyte de fine og barnevennlige strendene, spise god mat og ellers bare slappe av.

Hvis du reiser med barn, kan du velge den østlige delen av stranden, der det er mest langgrunt. Den vestlige delen har flere aktiviteter. Inne i byen er det en lekeplass for barn med husker, hoppeslott med mer og noe for de aller minste. Overalt i Agia Marina finner du typiske greske tavernaer og restauranter. Nattelivet er begrenset, men Platanias ligger bare 20 minutter unna, og tilbyr et relativt stort utvalg av kveldsaktiviteter

Hvem passer dette reisemålet for?

Du bør velge Agia Marina hvis du vil ha fred og ro i ferien og med barnevennlige omgivelser, men med storbyens (Chania) muligheter i nærheten. Ikke velg Agia Marina hvis du er ute etter fest, uteliv og shopping i ferien.

Når er det best å reise hit?

Med sin beliggenhet på den nordlige kysten av Kreta, kan du forvente fint og tørt vær fra tidlig vår til sen høst. Fra mai til september er det praktisk talt ingen nedbør. I juli og august er temperaturen på det høyeste og det kan bli over 35 varmegrader.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Agia Marina
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 8°C 17°C
Feb 14°C 8°C 16°C
Mar 16°C 9°C 17°C
Apr 20°C 12°C 17°C
Mai 25°C 15°C 20°C
Jun 29°C 19°C 23°C
Jul 31°C 21°C 26°C
Aug 30°C 21°C 27°C
Sep 28°C 19°C 26°C
Okt 24°C 16°C 24°C
Nov 19°C 12°C 21°C
Des 16°C 10°C 19°C
Prognose for Agia Marina