Altinkum

Altinkum har et av verdens beste mikroklima, spesielt gunstig for de med kroniske plager som astma og psoriasis. Her finner du fine langrunne strender og langs strandpromenaden har du butikker, barer og restauranter.

Altinkum har et av verdens beste mikroklima

Reiser du nordvestover etter å ha landet på flyplassen i Bodrum kommer du til naboprovinsen, Aydin. Her ligger småbyene Altinkum og Didim som har vokst sammen under de siste års utbygninger.

Altinkum-området er i likhet med Gran Canaria anbefalt av WHO som et av verdens beste mikroklima. Spesielt gunstig for de med kroniske plager som bl.a astma og psoriasis. Denne kyststrekningen har noe mindre luftfuktighet enn lenger sør og øst i Tyrkia.

Altinkum betyr gyllen sand, og det beskriver virkelig området med alle sine supre strender som i tillegg er langrunne og barnevennlige. Her kan hele familien delta på strand- og vannaktiviteter.

Langs strandpromenaden finner du mange butikker, barer og restauranter.

Fra Altinkum er det gode muligheter til å dra på utflukter til noen av de historiske stedene i nærheten enten med leiebil eller de lokale dolmusene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Altınkum
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 6°C -2°C
Feb 9°C -1°C
Mar 14°C 3°C
Apr 20°C 8°C
Mai 26°C 12°C
Jun 33°C 17°C
Jul 38°C 22°C
Aug 38°C 21°C
Sep 33°C 16°C
Okt 25°C 10°C
Nov 16°C 4°C
Des 9°C 1°C
Prognose for Altınkum