Amadores

Amadores har en av de flotteste strendene på Gran Canaria, og er et populært reisemål for turister i alle aldre. Feriestedet ligger i nærheten av Puerto Rico, Puerto de Mógan og Taurito.

Gran Canarias beste strand

Amadores er et av Gran Canarias nyeste feriesteder. Her kan du nyte både rolige og aktive dager på en lekker hvit sandstrand. Strandområdet ble bygget opp på slutten av 90-tallet, på innsiden av en beskyttende rullesteinsbukt.

Sanden ble hentet fra havområdet utenfor ørkenen i Maspalomas. Det er langgrunt og barnevennlig uten store bølger på grunn av en skjermende molo. I tillegg regnes byen for å ha Gran Canarias beste strand.

Det er begrenset med aktiviteter på stranden, men stranden i Puerto Rico har masse muligheter for alle og enhver.

Butikker og mat i Amadores

Amadores er forbundet med Puerto Rico gjennom en strandpromenade på omtrent to kilometer. Strandpromenaden har en flott utsikt over havet, og er en fin gåtur som tar omtrent 30 minutter.

Rett i bakkant av stranden finner du et stort utvalg av serveringssteder og turistbutikker langs strandpromenaden. I tillegg blir området stadig utvidet. Siden Amadores ble bygget opp på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000, har det kommet flere hotellanlegg av forskjellig størrelse.

Fra flyplassen i Las Palmas til Amadores er det omtrent 60 kilometer, så det vil ta omtrent en halvtimes kjøring for å komme seg til byen. I tillegg går det lokalbusser til Puerto Rico, Playa del Inglés, Puerto Mogán og Las Palmas. Det er også svært gode muligheter for å ta drosje i området.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Amadores
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 21°C 15°C 21°C
Feb 21°C 15°C 20°C
Mar 22°C 15°C 20°C
Apr 22°C 16°C 20°C
Mai 23°C 17°C 21°C
Jun 25°C 19°C 22°C
Jul 26°C 20°C 22°C
Aug 27°C 21°C 23°C
Sep 27°C 21°C 24°C
Okt 26°C 20°C 24°C
Nov 24°C 18°C 23°C
Des 22°C 16°C 21°C
Prognose for Amadores