Azorene

Azorene er som en stor velholdt botanisk hage og består av totalt 9 magiske vulkanøyer. Hit reiser man først og fremst for de storslagne naturopplevelsene og de spennende utfluktene.

Azorene er som en stor velholdt botanisk hage

Denne øygruppen midt i Atlanteren mellom Lisboa og Nord Amerika, består av totalt 9 magiske vulkanøyer. Her går livet i harmoni med naturen, og de vakre øyene har en unik flora. Azorene er fortsatt uoppdaget og turismen er regulert til et visst antall pr år. Når man reiser til Azorene er det først og fremst for de storslagne naturopplevelsene og de spennende utfluktene. Leiebil og forhåndsbestilte utflukter anbefales om du er ute etter å samle gode ferieminner.

Hovedøya er Sao Miguel hvor hovedstaden Ponta Delgada ligger. På Sao Miguel er det mange severdigheter og muligheter for flere spektakulære opplevelser, alt fra vakker blomsterprakt til hval- og delfinsafari. Strender og naturlige havbasseng ligger langs sydkysten, og det finnes flere muligheter til bad i varme kilder. Hele øya er som en stor velholdt botanisk hage. I Ponta Delgada fins det et stort tilbud av restauranter. Kveldslivet er passe hektisk med et godt tilbud av musikk og dansebarer.

Terceira er Azorenes tredje største øy og det tar 40 min å reise hit med fly fra hovedøya Sao Miguel. Her er det like frodig og grønt som på de andre øyene i øygruppen og kan by på sterke naturopplevelser. Når man tar seg rundt på Terceira i de billedskjønne omgivelsene ser man store villaer, vakre hus, og velholdte hager.

Hovedstaden på Terceira er Angro do Heroismo, som er enestående vakker og trivelig. Byen ligger på UNESCOs verdensarvliste på grunn av den var en felleshavn for sjøfarere mellom Europa, Amerika og Afrika. Her er den gode matkulturen omtalt og velrenommert, og det finnes et stort tilbud av restauranter. Bading i havet er mulig fra badestiger, og det finnes både naturlige og konstruerte havbasseng. Sandstrendene på Terceira er ikke så bra.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Azorene
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 17°C 12°C 17°C
Feb 17°C 11°C 16°C
Mar 17°C 12°C 16°C
Apr 18°C 12°C 17°C
Mai 20°C 13°C 18°C
Jun 22°C 15°C 20°C
Jul 24°C 17°C 22°C
Aug 26°C 18°C 24°C
Sep 25°C 18°C 24°C
Okt 22°C 16°C 22°C
Nov 20°C 14°C 19°C
Des 18°C 13°C 18°C
Prognose for Azorene