Balí

Balí er et av Kretas minste feriesteder og ligger i en vakker bukt, godt skjermet av et kupert landskap. Området har flere nydelige små strender samt tavernaer, butikker og barer i havnen.

Balí er et av Kretas minste feriesteder og ligger i en vakker bukt mellom Heraklion og Rethymnon.

Landsbyen ligger fint skjermet i et kupert landskap, og området har flere nydelige små strender samt flere tavernaer, butikker og barer i havnen. I bukten er det klart vann og mye fisk, så her er det fint å snorkle. Dykkerklubben i havneområdet tilbyr undervisning og sertifisering for dykkersertifikat.

Kreta`s offentlig transportsystem er godt utbygd med et nett av moderne busser, som gjør det enkelt å reise fra sted til sted om du ikke foretrekker å leie bil eller motorsykkel. Tar du turen innover i landet bør du besøke den lille historiske byen Anogia. Her kan du blant annet se kirken som er bygd til minne om “Døperen Johannes” med veggmalerier fra byzantisk tid.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Tonys Villas & Resort ★★★★ 10n 9 749,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Bali
kalender DagDag NattNatt BadBad
Prognose for Bali