Bologna

Bologna er en av Italias eldste byer med mange spennende kulinariske opplevelser. Byen er sjarmerende og kjent for å være Italias gastronomiske hovedstad.

Bologna er en av Italias eldste byer.

Bologna ligger sørøst for Milano og nordvest for Rimini, og er en av Italias eldste byer med mange spennende kulinariske opplevelser. Her finner du blant annet Europas eldste universitet fra 1088, og en vakker botanisk hage.

Byen er sjarmerende og kjent for å være Italias gastronomiske hovedstad. Den gamle bymuren omringer fortsatt Bologna, og i de gamle bydelene er det trange gater, livlige torg og arkader som gir en herlig romantisk følelse når en går rundt her.

Flyplassen Guglielo Marconi Airport (BLQ) ligger ca 6 km nordvest for Bologna. Herfra går det flybusser daglig til sentrum og det finnes også mulighet for å ta taxi.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Bologna
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 5°C -2°C
Feb 8°C 1°C
Mar 13°C 4°C
Apr 18°C 8°C
Mai 23°C 12°C
Jun 27°C 16°C
Jul 30°C 18°C
Aug 29°C 18°C
Sep 25°C 15°C
Okt 19°C 10°C
Nov 11°C 4°C
Des 6°C 0°C
Prognose for Bologna