Cala Bona

Den lille fiskehavnen Cala Bona ligger i direkte tilknytning til Cala Millor, og i høysesongen går et lite tog mellom de to stedene. Dette er et barnevennlig alternativ med mye å gjøre for de minste.

Den lille fiskehavnen Cala Bona ligger i direkte tilknytning til Cala Millor, og i høysesongen går et lite tog mellom de to stedene

I Cala Bona er det lav bebyggelse og et mye roligere tempo enn i nabolandsbyen. Her der det mange muligheter for deg som liker gode shoppingopplevelser og deg som vil nyte gode smaksopplevelser i en av byens restauranter.

Hele østsiden av Mallorca har et grønt og kupert landskap som mange utforsker på egne sykkelturer i merkede løyper. Punta de n`Amer er et naturreservat hvor du kan gå fottur opp til det historiske vakttårnet.

Det er tre hovedattraksjoner for barna som de antagelig sent vil glemme. Den ene er Fantasy Park- en stor og flott lekepark. Glassbunnbåter for utforsking av kystlinjen er den andre, og den tredje er Safariparken hvor de kan oppleve ville dyr på nært hold. Utover dette finnes det en veletablert rideskole; Rancho Willy, og flere gode golfbaner i nærheten.

Avstanden til flyplassen i Palma er ca 65 km.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Cala Bona
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 23°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Bona