Calas de Mallorca

På sørøstkysten av Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca. Dette er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg, flotte sandstrender og små bukter ved Middelhavets klare og asurblå vann

På sørøstkysten av Mallorca ligger feriestedet Calas de Mallorca

Stedet er kjent for sine flotte, finkornete sandstrender og små bukter ved Middelhavets klare og asurblå vann. Hver bukt er gjerne omkranset av hvite klipper kledd med pinjetrær. Calas de Mallorca har tre av disse strendene i sin umiddelbare nærhet. Det er Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit og Cala Antena.

Feriebyen ligger ca sju mil fra flyplassen. Det tar litt over en time i reisetid med buss, taxi eller leiebil (se reisebeskrivelse på nettstedet til hotelldestinasjonen din). Calas de Mallorca er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg. Her kan ferien virkelig nytes for både små og store i familien.

Om dere ønsker et avbrekk fra soling og bading, byr Mallorca på mye flott å se. Det være seg seg turer til naturskjønne områder i innlandet som langs kysten, søndagsmarked i Felantix eller pulserende byliv i Palma. Er du en ivrig golfspiller, ligger golfbanen i Vall d `Or kun ti minutter unna. Centro Comercial er et kjøpesenter i Calas de Mallorca hvor du både kan handle i et utvalg butikker og nyte god mat og drikke i en av restaurantene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Calas de Mallorca
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 24°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 17°C
Prognose for Calas de Mallorca