Calonge

Calonge er en spennende liten by med arkeologiske utgravinger fra romersk tid og en fantastisk middelalderborg. Området har flotte turforhold og byen er kjent for sine mange og spennende varianter av reker.

Arkeologiske utgravinger i Calonge.

På kyststrekningen mellom Barcelona og Frankrike ligger den lille koselige byen Calonge som en kystforstad til innlandsbyen Girona. Denne delen av Spania har en fantastisk fin kystlinje, og her ligger småbukter, fjorder og lekre strender som perler på en snor, adskilt av klippeformasjoner og små pinjelunder.

Calonge sin historie strekker seg tilbake til forhistorisk tid, og her kan du se en av de største arkeologiske utgravingene fra romersk tid, Castel Barri. Byen har også en fantastisk middelalderborg (fra det 12. århundre) som du bør se. Dette er et spennende område å vandre i, og det er tilrettelagt for korte og lange turer både i byen og utkanten

Calonge har et meget behagelig middelhavsklima hele året rundt  og vindforholdene gjør at båt- og vannaktiviteter alltid er like aktuelle.

Reker er en spesialitet i denne middelhavsbyen, og det finns mange og spennende varianter på menyene en bør prøve.

Calonge ligger 135 km fra flyplassen i Barcelona og 35 km fra Girona.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Calonge
kalender DagDag NattNatt BadBad
Prognose for Calonge