Camp de Mar

Camp de Mar er et vakkert og rolig lite feriested på Mallorca. Siden 1930 har feriebyen vært tilholdssted for kjendiser, å har beholdt sitt eksklusive preg gjennom alle år. Stranden er en liten perle med hvit sand og turkisblått vann.

Camp de Mar et vakkert og rolig lite feriested

Siden 1930, da kona til skuespilleren Rodolfo Valentino bygde sin sommerresidens, har Camp de Mar vært tilholdssted for kjendiser, å har beholdt sitt eksklusive preg gjennom alle år.

Stranden er en liten perle med hvit sand og turkisblått vann. Den ligger skjermet for både vind og store bølger. Via en trebro kan du gå fra stranden ut til en liten øy hvor du finner en restaurant som serverer vidunderlig sjømat.

Cala de Mar ligger på sørvestkysten mellom småbyene Peguera og Puerto Adratx. Vil du ta deg fri fra strandlivet en dag så er byene Calvia og Andratx vel verd et besøk. Samtidig kan du gjøre deg kjent med det vakre og mangfoldige landskapet i denne regionen. Det sies at et besøk på onsdagsmarkedet i Andratx er bedre enn søndagsmarkedet i Palma.

Et lite og enklere utvalg av butikker, kafeer og restauranter gjør at Camp de Mar ikke har preg av masseturisme.

For golfentusiaster er området et eldorado. Det er mange golfbaner i distriktet og hele seks av dem har “championship”-status.

Avstand til flyplassen er ca. 40 km.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Grupotel Playa Camp de Mar ★★★★ 7n 4 030,-
Bahia Camp de Mar ★★★★ 7n 5 314,-
Bahia Suites Camp de Mar ★★★★ 7n 5 655,-
Hotell H10 Blue Mar ★★★★ 7n 6 058,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Camp de Mar
kalender DagDag NattNatt BadBad
Prognose for Camp de Mar