Condado

Condado er et attraktivt designer reisemål like øst for Puerto Rico`s hovedstad San Juan. Her finner du et godt utvalg av attraksjoner, fine restauranter og kanskje de beste strendene i Puerto Rico

Condado er et perfekt valg for en innholdsrik ferie

Condado er et attraktivt designer reisemål like øst for Puerto Rico`s hovedstad San Juan. Her finner du et godt utvalg av attraksjoner, mange fine restauranter og kanskje de beste strendene i Puerto Rico. Condado er et perfekt valg for familier, par og alle andre som ønsker å utforske området i sitt eget tempo.

Hvis du vurderer en tur eller dagstur til Condado er du innenfor rekkevidde av den gamle bydelen San Juan. Dette koloniale området er fylt med fascinerende hus og kirker fra 1500-tallet, mange utsmykket i spansk barokk og gotisk stil.

I den sørlige delen ligger de mest populære shoppingområdene. Wilson Street og Aldea Street er fantastiske steder hvis du leter etter en souvenir fra øya. Det er og et rikt utvalg av restauranter og barer i området hvis du er interessert i å prøve det lokale menyen med påvirkninger fra blant annet det indianske, afrikanske, spanske og nordamerikanske kjøkken.

Langs den atlantiske kysten ligger fantastiske strender med fin, gyllen sand og med ideelle forhold for soling og bading. Barna kan trygt bade, og du vil også finne et godt utvalg av vannsportsaktiviteter som vindsurfing og jet-ski. En annen populær aktivitet her er dykking, og det finnes en rekke dykkersentre hvor du kan leie utstyr, eller ta en leksjon eller to. Det klare vannet har meget god sikt så du kan oppleve det merkelige og fantastiske lokale marine livet!

Alternativt kan du ta turen innover og utforske det naturskjønne landskapet i området. Condado Lagoon er et spesielt vakkert sted og et flott reisemål for fotturer, sykling eller bare for en piknik.

Språk : Spansk, engelsk

Valuta : USD

Lokal tid : GMT – 5 timer

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Condado
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 28°C 20°C 27°C
februar 28°C 20°C 26°C
mars 29°C 20°C 26°C
april 30°C 21°C 27°C
mai 31°C 23°C 28°C
juni 31°C 23°C 29°C
juli 31°C 24°C 29°C
august 31°C 24°C 29°C
september 32°C 23°C 30°C
oktober 31°C 23°C 29°C
november 30°C 22°C 29°C
desember 29°C 21°C 28°C
Prognose for Condado