Costa Adeje

Costa Adeje er en av de mest tiltalende turistresortene på øya. Her finner du flere flotte hoteller med høy standard og hele kyststrekningen består av små og store strender med mange ulike aktiviteter.

Costa Adeje ligger sørvest på Tenerife og er en av de mest tiltalende turistresortene på øya.

Her finner du flere flotte hoteller med høy standard og et stort utvalg av aktiviteter. Playa del las Americas og Los Cristianos ligger bare noen kilometer unna.

Hele kyststrekningen består av små og store strender som er naturlig delt av moloer eller lave klipper. Dette strandområdet oser av rolig ferie og er den rake motsetning til “naboen” i sør Playa de las Americas.

Uansett om du er gammel eller ung vil Costa Adeje kunne glede deg. Stedet balanserer flott mellom det travle turistlivet og det tilbakelente landsbylivet.

Her finner du aktiviteter som kan tilfredsstille de fleste. Golf Costa Adeje er en 27-hulls golfbane som er utrolig populær. Er du lei strandliv men fremdeles vil bade er en av de mange badeparkene vel verd et besøk. I tillegg kan du bli med på en båttur å se småhval og delfiner i sitt naturlige miljø.

Leier du deg bil vil du kunne oppleve flere av alle severdighetene i området. Et lite hett tips er å legge turen innom landsbyen La Garachico, som er en naturperle med vidunderlige laguner.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Costa Adeje
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 22°C 15°C 21°C
Feb 22°C 15°C 20°C
Mar 23°C 16°C 20°C
Apr 23°C 16°C 20°C
Mai 24°C 17°C 21°C
Jun 25°C 19°C 22°C
Jul 28°C 20°C 22°C
Aug 28°C 21°C 23°C
Sep 28°C 21°C 24°C
Okt 26°C 20°C 24°C
Nov 25°C 18°C 23°C
Des 23°C 16°C 21°C
Prognose for Costa Adeje