Costa de Ambar

Langs Costa de Ambar kysten ligger det mange små reisemål på rekke og rad langs den eventyrlige stranden. Dykking og snorkling er fantastisk her, og det er også muligheter for dyphavsfiske.

Costa de Ambar er en perle i Karibien

Langs Costa de Ambar kysten ligger det mange små reisemål på rekke og rad langs den fantastiske stranden. I bakgrunnen som kontrast til det turkisblå vannet og den hvite sanden ligger en grønn og frodige regnskog.

I den Dominikanske Republikk så foregår det meste inne på hotell- og strandområdet til hotellene. Mange av hotellene har aktiviteter som man kan delta på, både om dagen og om kvelden.

Det finnes mange utflukter som man kan melde seg på. Til den frodige regnskogen og vannfallet kan de som ønsker det, ri på hest. Puerto Plata er en gammel koloniby som man også kan besøke. Dykking og snorkling er fantastisk her, og det er også muligheter for dyphavsfiske.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Costa de Ambar
kalender DagDag NattNatt BadBad