Deira

Deira er et prisvennlig alternativ for deg som ønsker en spennende ferie og vil investere mer i opplevelser og aktiviteter, og mindre på hotelloppholdet. Deira er Dubais eldste område og kan med rette kalles for gamlebyen.

Gå deg vill i Deiras souker og basarer

Deira er Dubais eldste område og kan med rette kalles for gamlebyen. Her ligger tett i tett med små trange smug og gater, markeder, krydderutsalg, gullsmeder og tradisjonelle kles- og håndverksbutikker. Den berømte gull-souken ligger i Deira, og hvis du vil gjøre et godt kupp er det lurt å handle gull her. Som regel er det fastpris på gullet, og så forhandler man om prisen på arbeidet som skal gjøres. Her gjelder det å kunne prute. Kryddermarkedet er også en spennende opplevelse, og en fin måte å bringe litt lokal matkultur med hjem. Nøtter, pinjekjerner, safran og tørket frukt er fine suvenirer.

De fleste av Dubais innbyggere bor i Deira. Boligprisene er lavere enn i de andre bydelene, og her finnes både enkle leilighetshoteller og luksuriøse 5-stjerners hoteller. Deira er et prisvennlig alternativ for deg som ønsker en spennende ferie og vil investere mer i opplevelser og aktiviteter, og mindre på hotelloppholdet.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Deira
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 25°C 14°C 24°C
Feb 25°C 14°C 22°C
Mar 28°C 17°C 24°C
Apr 32°C 20°C 26°C
Mai 36°C 23°C 30°C
Jun 39°C 26°C 32°C
Jul 40°C 29°C 33°C
Aug 40°C 29°C 34°C
Sep 39°C 26°C 33°C
Okt 35°C 22°C 32°C
Nov 31°C 18°C 29°C
Des 27°C 16°C 26°C
Prognose for Deira