Dublin

I city er det mengder av restauranter, koselige puber, designerbutikker, store varehus og kafeer. Dublin er en flott by å oppleve til fots og de fleste severdigheter ligger i 20-30 minutters gangavstand.

Storbyen har en vennlig atmosfære og elven Liffey deler Dublin i to.

Sentrum av byen, det såkalte “city” strekker seg fra kvartalet rundt O’Connell Street i den nordlige delen av Liffey og helt ned til området rundt Trinity Collage, forretningsgaten Grafton Street og parkene St. Stephens og Merrion Square.

I city er det mengder av restauranter, koselige puber, designerbutikker, store varehus og kafeer. I Dublin ligger Guinnessbryggeriet der det tradisjonelle ølet brygges, National Museum, Dublin Castle og James Joyce Centre som alle er gode tips og verd et besøk. Området Temple Bar var tidligere Dublins kunstnerkvartal, men er nå mer et fornøyelseskvartal for alle.

Her er det lett å reise med buss eller tog men Dublin er ellers en bra by å oppleve til fots og de fleste severdigheter ligger i 20-30 minutters gangavstand.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Dublin
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 8°C 3°C 10°C
Feb 8°C 3°C 9°C
Mar 10°C 3°C 9°C
Apr 12°C 4°C 9°C
Mai 14°C 7°C 11°C
Jun 17°C 9°C 13°C
Jul 19°C 12°C 15°C
Aug 19°C 11°C 15°C
Sep 17°C 10°C 15°C
Okt 14°C 7°C 14°C
Nov 10°C 4°C 13°C
Des 9°C 4°C 12°C
Prognose for Dublin