Düsseldorf

Düsseldorf er ikke stort større enn Oslo, og har rundt 600 000 innbyggere. Gamlebyen er kjent for et meget bra uteliv. Her finnes det kroer, barer og nattklubber på rekke og rad samt et stort utvalg av restauranter fra hele verden.

Düsseldorf har en rekke museer, en opera og flere teatre

Düsseldorf er ikke stort større enn Oslo, og har rundt 600 000 innbyggere. Mange av de besøkende er finansfolk og messedeltakere da Düsseldorf arrangerer flere store messer i året.

Gamlebyen er kjent for et meget bra uteliv. Her finnes det kroer, barer og nattklubber på rekke og rad. Tysk middag er et kraftig måltid som ofte består av pølse og svinekjøtt. Düsseldorf har også et stort utvalg av restauranter fra hele verdens kjøkken. Og når det gjelder drikke går det mye i øl.

Det finnes mange eksklusive og flotte butikker spesielt i Köningsstrasse og Köningsalle. Prisnivået er omtrent det samme som i Norge.

Flyplassen ligger 6 km utenfor Düsseldorf.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Düsseldorf
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 5°C 0°C
februar 6°C 0°C
mars 10°C 3°C
april 14°C 5°C
mai 19°C 9°C
juni 21°C 12°C
juli 24°C 14°C
august 24°C 14°C
september 20°C 11°C
oktober 15°C 7°C
november 9°C 4°C
desember 6°C 2°C
Prognose for Düsseldorf