Faro

I Faro er store deler av den gamle bydelen bilfri, med et yrende folkeliv i smale gater. Her ligger koselige butikker, små kafeer og gode restauranter side om side.

Faro er hovedstaden på Algarvekysten

Byen har 60000 innbyggere og en sjarmerende gammel bydel, et universitet, en havn, jernbanestasjon og marina.

Store deler av den gamle bydelen har bilfrie smale gater med et yrende folkeliv. Her ligger koselige butikker, små kafeer og gode restauranter side om side. Ønsker du flere shoppingalternativer så ligger shoppingsenteret Jumbo rett på utsiden av bykjernen.

Flere av de severdige bygningene ligger i den gamle bydelen. Om du hever blikket til tårn og takkonstruksjoner, vil du oppdage at dette er et område hvor storken bygger sine gigantreder.

Litt vest for havna kan du bli med på båtturer ut til nærliggende strender i naturskjønne områder langs kysten. En annet alternativ er å bli med en av småbåtene ut i de vakre våtmarksområdene. Velger du landeveien ut til hovedstranda går den gjennom ca 5 km med våtmarksområde, men det er verdt turen. Stranden er 6 km med hvit sand, og er utmerket for surfing og andre vannsportsaktiviteter. Her finner du også et godt utvalg av restauranter og andre tilbud.

Flyplassen ligger ca 4 km vest for byen.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Faro
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 16°C 7°C 17°C
Feb 17°C 8°C 16°C
Mar 19°C 9°C 16°C
Apr 20°C 10°C 18°C
Mai 22°C 13°C 19°C
Jun 26°C 16°C 21°C
Jul 29°C 18°C 22°C
Aug 29°C 18°C 23°C
Sep 27°C 17°C 22°C
Okt 23°C 14°C 22°C
Nov 20°C 11°C 20°C
Des 17°C 9°C 18°C
Prognose for Faro