figtreebay

Hele østkysten av Kypros er en nesten sammenhengende sandstrand med ulike reisemål. Småbyen Protaras ligger ved Fig Tree Bay og er et velkjent og familievennlig feriested.

Småbyen Protaras ligger ved Fig Tree Bay og er et velkjent og familievennlig feriested.

Hele østkysten av Kypros er en nesten sammenhengende sandstrand med ulike reisemål. Området er utmerket for gåturer og det er lagt tilrette med flotte sykkelstier langs kysten. De fleste hotellene og turistkontorene har sykkelutleie.

Kvaliteten på strendene her gjør at barn trives veldig godt. Dessuten kan du være med på vannaktiviteter av alle slag. Har du lyst på et avbrekk fra strandlivet en dag vil dere sikkert like en tur til akvariet ved Protaras. I landsbyen Achna, som ligger tjue minutter inn i landet fra Fig Tree Bay, kan dere besøke en dyrepark.

I sentrum av Protaras finner du en trivelig gågate som omkranses av butikker, restauranter og barer.

Kapellene Agria Seranada og Agios Elias er populære mål for en utflukt langs kysten. Herfra har du en vakker utsikt over den østre delen av Kypros. En tur til Paralimni, regionshovedstaden, kan trygt anbefales.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Fig Tree Bay
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 16°C 7°C 18°C
Feb 17°C 7°C 17°C
Mar 19°C 8°C 18°C
Apr 22°C 11°C 19°C
Mai 27°C 15°C 22°C
Jun 31°C 19°C 25°C
Jul 33°C 22°C 28°C
Aug 34°C 22°C 29°C
Sep 31°C 20°C 28°C
Okt 27°C 16°C 26°C
Nov 23°C 12°C 23°C
Des 18°C 9°C 20°C
Prognose for Fig Tree Bay