Florida

Florida har en ekte storbyatmosfære, moderne kultur, storslått natur og mange herlige strender. Miami Beach har en trivelig stemning og yrende liv. Fort Lauderdale kalles ofte for Amerikas Venezia og Orlando som er kjent for alle de mektige fornøyelsesparkene.

Florida eller “The Sunshine state” byr på stor variasjon

Her blandes ulike type mennesker og aktiviteter. Florida har en ekte storbyatmosfære, moderne kultur, storslått natur og mange herlige strender. Det er enkelt å leie bil og kjøre rundt på egen hånd. Det er en bra måte å bli kjent med Florida på.Hele området kan sammenliknes med en gedigen dropspose.Her er det bare å velge og plukke ut de aktivitetene en vil gjennomføre. Som med dropsposen, du orker ikke “spise” alt.

Miami eller Miami Beach har en trivelig stemning og yrende liv.

Fort Lauderdale kalles ofte for Amerikas Venezia og har en mer avslappet atmosfære. Orlando er kanskje mest kjent for alle de mektige fornøyelsesparkene. Den ene er mer imponerende enn den andre og er selvfølgelig et paradis for alle aldre.

I september og oktober kan det forekomme små og store stormer, så reis gjerne til Florida på andre tider av året.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Florida
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 22°C 9°C 17°C
Feb 23°C 10°C 17°C
Mar 26°C 13°C 19°C
Apr 28°C 15°C 24°C
Mai 31°C 18°C 27°C
Jun 33°C 22°C 29°C
Jul 33°C 22°C 30°C
Aug 33°C 23°C 31°C
Sep 32°C 22°C 29°C
Okt 29°C 18°C 28°C
Nov 26°C 13°C 24°C
Des 23°C 10°C 19°C