Kos

Kos er en grønn og frodig øy med vidunderlige strender, god mat, vennlige mennesker og koselige små byer. Mer enn halve Kos er dekket av fantastiske sandstrender, og øya har en interessant historie med mengder av minnesmerker.

Kos er en grønn og frodig øy med vidunderlige strender, god mat, vennlige mennesker og koselige små byer.

Kos er kanskje mest kjent for sitt pulserende natteliv, men har så mye mer enn barer og diskotek for de festglade feriegjester.

Mer enn halve Kos er dekket av fantastiske sandstrender, og øya har en interessant historie med mengder av minnesmerker fra før vår tid.

Transport på Kos er bra og det går daglig buss mellom de større byene og Kos By. Hvis man leier bil, moped eller sykkel er det enkelt å komme seg rundt og oppdage egne strender og byer, men det er viktig å ta det med ro i den hektiske trafikken. På de større strendene fins det flere ulike vannsportsaktiviteter å være med på.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 7°C
Feb 16°C 8°C
Mar 17°C 9°C
Apr 21°C 12°C
Mai 25°C 15°C
Jun 30°C 19°C
Jul 32°C 21°C
Aug 33°C 22°C
Sep 29°C 19°C
Okt 25°C 15°C
Nov 21°C 12°C
Des 17°C 9°C