Rhodos by

Rhodos by er hovedstaden på den greske øya med samme navn, og ligger plassert helt nord på øya. Her finner du en god blanding av byliv med handlegater og barer, samtidig som du også kan velge sol og bad på stranden.

Rhodos by har både historie, syden-følelsen og et yrende natteliv. Rhodos sin gamleby finner du ikke langt fra havna. Gamlebyen er omkranset av en bymur, og på innsiden finner du trange gater med små butikker og torg med mange restauranter. Ikke langt unna bymurene finner du en mengde restauranter, barer og diskotek. I sentrum av byen finner du bargata. Hit kommer festglad ungdom fra hele Skandinavia hver sommer for å feste til tidlig på morgenen.

Det er et stort utvalg restauranter i Rhodos by, alt fra greske tavernaer, italienske pizza- og pasta restauranter til sushi barer og fiskerestauranter.

Hvis du vil ha pause fra fest og historie kan du bevege deg mot tuppen av øya, og litt i utkanten fra sentrum i Rhodos by. Her finner du flere hoteller og to strender. På venstre side av odden finner du Windy Beach med grus og stein. Her blåser det en del, men ønsker du en mer vindstille strand kan du ligge på Elli Beach – på høyresiden av odden.

I sommersesongen går det direktefly fra Gardermoen til Rhodos flyplass (RHO). Flyplassen ligger 15 km sørvest for Rhodos by og du kommer deg enkelt til sentrum med taxi eller buss.

Hvem passer dette reisemålet for?

Rhodos by er for deg som ønsker å kombinere en opplevelsesferie med sol og bad. Du kan fint ligge på stranden på dagtid, for så å oppleve bylivet, utelivet og historie til alle døgnets tider.

Når er det best å reise hit?

Den beste tiden å reise til Rhodos by er i perioden mai til oktober. I juli og august kan det være veldig varmt.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Rhodos by
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 19°C
Feb 15°C 9°C 17°C
Mar 17°C 10°C 17°C
Apr 20°C 13°C 18°C
Mai 24°C 16°C 21°C
Jun 28°C 20°C 24°C
Jul 30°C 22°C 27°C
Aug 31°C 23°C 28°C
Sep 28°C 20°C 27°C
Okt 24°C 17°C 25°C
Nov 20°C 13°C 22°C
Des 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos by