Isla Verde

Isla Verde tilbyr en blanding av flotte strender, historiske severdigheter og en livlig atmosfære med noe for alle. Prøv det lokale kjøkkenet med spennende retter eller bare nyt atmosfæren på en av de mange lokale musikkscenene.

Mangfoldige Isla Verde

Isla Verde er et område like utenfor Puerto Ricos hovedstad San Juan. Stedet ligger tilknyttet til universitetsbyen Rio Piedras og boligområdet Hato Rey. Isla Verde tilbyr en blanding av historiske severdigheter og en livlig ferieatmosfære med noe for alle, fra familier til festglade mennesker.

Det er mye å se og gjøre i Isla Verde. Et godt utgangspunkt kan være den vakre universitetsparken som er et flott sted for en avslappende spasertur eller en piknik. Du vil også finne forretningsområdet kjent som Golden Mile her. Arkitekturen i dette distriktet er både moderne og innovativt, en sterk kontrast til den koloniale spanske arkitekturen rundt den nærliggende gamlebyen i San Juan.

Isla Verde er nær noen av landets mest populære turistattraksjoner; massive all-inclusive hoteller, fine restauranter og fornøyelsesparker. Strendene er nær det perfekte med krystallklart vann og kilometervis med fin, gyllen sand. Det er også et stort utvalg av  spennende aktiviteter som paragliding, vindsurfing og jetski.  Du kan utforske de magiske korallrevene mens du dykker, eller ta en guidet undevannstur i bukten.

Prøv det lokale kjøkkenet på Isla Verde, eller bare nyt atmosfæren på en av de mange lokale musikkscenene. Området har et stort utvalg av nattklubber, med flere steder hvor du  kan danse hele natten. Hvis du leter etter noe og gjøre for en dag er det mange alternativer i den nærliggende hovedstaden San Juan. Her står spansk koloni arkitektur og kirker fra det 16. århundre side ved side med moskeer, kunstgallerier og moderne kjøpesentre. Det er virkelig et mangfoldig samfunn, med den unike blandingen av ulike påvirkninger i landets historie som idag utgjør Puerto Rico’s rike kultur.

En feriereise til Isla Verde tilbyr noe for alle, og den unike puertoricanske kulturen gjør dette til et reisemål helt ulikt alle andre. Enten du er her for strendene, nattklubbene eller for den spanske koloni-arkitekturen vil din ferie til Isla Verde gi minner for livet.

Språk : spansk og engelsk

Valuta : USD

Lokal tid : GMT – 5 timer

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Isla Verde
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 28°C 20°C 27°C
februar 29°C 20°C 26°C
mars 29°C 20°C 26°C
april 30°C 21°C 27°C
mai 31°C 23°C 28°C
juni 31°C 23°C 29°C
juli 31°C 24°C 29°C
august 32°C 24°C 29°C
september 32°C 23°C 30°C
oktober 31°C 23°C 29°C
november 30°C 22°C 29°C
desember 29°C 21°C 28°C
Prognose for Isla Verde