Karon

Karon Beach er populær blant skandinaviske turister, spesielt barnefamilier og par. Karon har flere skreddere, supermarked, apotek, mini-golf park og gode shopping muligheter. Utelivet er avslappet og behagelig.

Populære og familievennlige Karon Beach

Midt i mellom Patong Beach og Kata Beach ligger Karon Beach. Den brede og lange stranden er populær blant skandinaviske turister, spesielt barnefamilier og par. Det finnes et fint korallrev som grenser til Kata Beach.

Selv om Karon Beach byr på mange restauranter og barer er stedet mindre hektisk enn Patong. Karon har flere skreddere, supermarked, apotek, mini-golf park og gode shopping muligheter. Mye er tilrettelagt for skandinavere så forvent å finne norsk/svenske menyer.

De fleste hotellene på Karon Beach ligger ikke på selve stranden, men på andre siden av strandpromenaden. Derfor er den kritthvite stranden mindre befolket enn man skulle frykte, perfekt for en liten spasertur i solnedgangen. Det ligger et enormt utvalg av hoteller og resorter på rekke og rad bak promenaden. Noen av disse er Pacific Club Resort, Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa, og Sugar Palm Resort.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Karon
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 31°C 23°C
Feb 32°C 23°C
Mar 33°C 24°C
Apr 33°C 25°C
Mai 31°C 25°C
Jun 31°C 25°C
Jul 31°C 25°C
Aug 31°C 24°C
Sep 30°C 24°C
Okt 31°C 24°C
Nov 31°C 24°C
Des 31°C 24°C
Prognose for Karon