København

I København er det en herlig stemning og her fins det meste man kan ønske seg av en storby. På strøget og gatene rundt fins mengder av butikker, restauranter, kafeer, små torg, barer og spennende små butikker.

Ferie i vakre København

I København er det en herlig stemning og her fins det meste man kan ønske seg av en storby, og litt til. Langs strøget er det alltid liv og røre, og man ser ofte gateunderholdning med dansere, musikanter og andre som vil opptre. På strøget og gatene rundt fins mengder av butikker, restauranter, kafeer, små torg, barer og spennende små butikker.

Når man er i København er Tivoli et bra alternativ for både store og små. Her hender det alltid noe ekstra, bl.a ved juletider så er det Tivolis berømte julemarked. En guidet sightseeing-tur med en kanalbåt er en annen måte å oppdage København på. Blant annet kan man se en av verdens mest fotograferte damer, “Den lille havfrue”.

De mest kjente muséene er bl.a Nasjonalmuséet, Statens museum for kunst, men det fins også mange andre muséer for den som er interessert i design, kunst eller arkitektur.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for København
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 2°C -2°C 4°C
Feb 3°C -2°C 3°C
Mar 6°C 0°C 3°C
Apr 10°C 2°C 7°C
Mai 16°C 7°C 11°C
Jun 19°C 11°C 16°C
Jul 21°C 13°C 19°C
Aug 21°C 13°C 19°C
Sep 17°C 10°C 17°C
Okt 12°C 6°C 14°C
Nov 7°C 2°C 10°C
Des 4°C 0°C 6°C
Prognose for København