Koh Samet

Kun 3 timer fra Bangkok ligger den vakre øya Koh Samet. Her finner du det beste klimaet i Thailand og det er relativt trygt å reise hele året. Koh Samet er spesielt populært for bryllupsreisende.

Ekslusive Koh Samet har stabilt klima og Thailand’s beste strender

Koh Samet er en liten perle i den Thailandske Gulfen. Øya ligger kun 2,5 timer med taxi fra Bangkok. Med buss må man beregne en knapp time ekstra. Båt fra fastlandet til Koh Samet på 30 minutter kommer i tillegg. Mesteparten av øya er nasjonalpark så prisene er noe høyere enn på fastlandet.

En av Koh Samets største fordeler er klimaet. Øya har lite regn og det er relativt trygt å reise hele året. Prisene er en del høyere i høysesongen (oktober – april), men i lavsesongen kan man gjøre noen gode dealer på Koh Samet. Og været er ganske bra.

Koh Samet har mange små strender hvor de fleste finnes på østsiden av øya. Strendene er kritthvite og kan by på fine korallrev og krystallklart vann. Koh Samet er spesielt populært for bryllupsreisende.

Mange gode hoteller finnes på Koh Samet. De fineste er Paradee (4+) og Le Vimarn Cottages & Spa (4-star). Sai Kaew Beach Resort (3-star), Samed Club (3-star), Ao Prao Resort (3-star) og Baan Ploy Sea er andre gode alternativer.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Koh Samet
kalender DagDag NattNatt BadBad
Prognose for Koh Samet