Kuala Lumpur

Mange hoteller i Kuala Lumpur holder høy standard og servicenivået er enestående. Her finner du og shopping i verdensklasse og et yrende uteliv.

Pulserende Kuala Lumpur med mange severdigheter

Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia. Fra flyplassen på vei inn til Kuala Lumpur møter man et friskt landskap med mengder av kokospalmer og i horisonten ser man Petronas Twin Towers, en av verdens høyeste bygninger. I byen er det rent og pent, til tross for et hektisk og intenst liv av mennesker og trafikk døgnet rundt. Infrastrukturen i Kuala Lumpur er bra og du kan velge mellom buss, skytrain eller taxi. Lei gjerne en taxi i et par timer eller en dag, mange taxisjåfører tilbyr privatguidede turer.

Mange hoteller i Kuala Lumpur holder høy standard og servicenivået er enestående. Her finner du og shopping i verdensklasse hvor det mest kjente området er Golden Triangle som også har et yrende uteliv.

Kuala Lumpur er en veldig bra stoppover på veien til Langkawi, Penang, Borneo eller Tioman.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Kuala Lumpur:

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kuala Lumpur
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 32°C 22°C
Feb 33°C 22°C
Mar 33°C 23°C
Apr 33°C 23°C
Mai 33°C 23°C
Jun 33°C 23°C
Jul 32°C 22°C
Aug 32°C 23°C
Sep 32°C 22°C
Okt 32°C 23°C
Nov 32°C 23°C
Des 32°C 22°C
Prognose for Kuala Lumpur