Lisboa

Lisboa byr på spennende fiskerestauranter, nydelig portvin, koselige barer, romantiske bydeler, og ikke minst gjestfrie folk. Lisboa tar godt i mot deg.

Lisboa er en vakker by med gammelt og nytt i herlig harmoni

De genuine sporvognene tar deg enkelt og smidig mellom de ulike bydelene, og det fins også et bra rutenett med buss, tog og t-bane. Når man er i Lisboa må man ta en tur med den antikke sporvognslinjen 28, som tar deg opp og ned Alfamas trange bratte gater.

På menyene i Portugal finner man mest fisk og skalldyr som ofte er relativt billig, og serveres i store porsjoner. Lisboa er kjent for sine fliser og sin keramikk og her finner du tilogmed et flisemuseum.

I bydelen Biarro Alto er nattelivet best, og det er tett med barer og nattklubber i de smale gatene.

Shoppingen er bra og det er fremdeles relativt billig, først og fremst klær ettersom Portugal er en stor tekstilprodusent. Baxia er den mest kjente bydelen for shopping. Men rett utenfor byen er det flere store kjøpesentre, bl.a Colombo som har åpent helt frem til midnatt.

Som en avveksling til storbyen, kan det anbefales utflukter både til badestedene Cascais og Estoril, den fantastiske historiske byen Sintra eller den idylliske fiskerlandsbyen Ericeira helt vest mot havet. Du finner god og rimelig togforbindelse til badestedene utenfor byen. Leiebil er også å anbefale, eller leie en sykkel hos Bike Iberia.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Lisboa
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 8°C 16°C
Feb 16°C 9°C 16°C
Mar 18°C 10°C 16°C
Apr 19°C 11°C 17°C
Mai 21°C 13°C 18°C
Jun 25°C 16°C 19°C
Jul 28°C 18°C 20°C
Aug 28°C 18°C 20°C
Sep 26°C 17°C 20°C
Okt 22°C 15°C 20°C
Nov 18°C 12°C 19°C
Des 15°C 10°C 17°C
Prognose for Lisboa