Los Cristianos

Los Cristianos er en rolig ferieby med barnevennlige langgrunne strender og et hyggelig kveldsliv. Her er det meste i nærheten; havnen, sentrum og den gamle bydelen med butikker og kafeer.

Om turistbyen Los Cristianos

Los Cristianos ligger på Tenerifes sørvestkyst, og er en rolig, barnevennlig by. Her har du strandpromenade, havn og en langgrunn strand som passer for hele familien. På kveldstid er det en hyggelig atmosfære i byen.

Det er to strender i Los Cristianos, som er i underkant av en kilometer lange. Samtidig er det kun fire kilometer til Playa de las Americas, så disse stedene har mer eller mindre vokst sammen. Fra strandpromenaden i Los Cristianos har du kort avstand til havnen, sentrum og den gamle bydelen med sine smågater.

Byen har opprinnelig vært en liten fiskerlandsby, men i dag er byen dominert av turisme. Det er et godt tilbud av restauranter, hvor de serverer alt fra kanariske spesialiteter til skandinavisk mat.

Opplevelser

Hvis du vil ut av byen for finne på noe annet enn strandliv, kan du reise til Aqualand, som ligger 10-15 minutters kjøretur unna Los Cristianos, eller til fantastiske Siam Park, ca 10 minutter unna. Dette er en av Europas mest spektakulære vannparker med et stort utvalg av morsomme sklier.

Ellers er Tenerife en flott øy for å teste vannsportaktiviteter. Her kan du blant annet fiske, surfe, dykke og seile i flere av byene på øya. Spesielt den sørlige delen

For å komme deg til byen flyr du til Tenerife. Øya har to flyplasser: Tenerife Sur (TFS), som er 17 kilometer unna byen, og Tenerife Norte (TNF) som er 90 kilometer unna, på nordkysten.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Los Cristianos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 22°C 15°C 21°C
Feb 22°C 15°C 20°C
Mar 23°C 16°C 20°C
Apr 23°C 16°C 20°C
Mai 24°C 17°C 21°C
Jun 25°C 19°C 22°C
Jul 28°C 20°C 22°C
Aug 28°C 21°C 23°C
Sep 28°C 21°C 24°C
Okt 26°C 20°C 24°C
Nov 25°C 18°C 23°C
Des 23°C 16°C 21°C
Prognose for Los Cristianos