Makarska

Makarska har vidunderlig natur, det turkisblå krystallklare Adriaterhavet og nydelige strender. I sentrum er det et yrende liv med mange restauranter og kafeer hvor du både kan spise godt og beskue bylivet

Makarska er den største av småbyene på denne feriekysten.

Ved fotenden av Biokovo-fjellene ligger en 6 mil lang fantastisk kyststrekning. Småbyen Makarska ligger omtrent midt på denne kyststripen. Her kan du nyte vidunderlig natur med det turkisblå og krystallklare Adriaterhavet som vasker inn over nydelige strender. Du kan spasere og sykle i pinjeskoger mens fjellene beskytter for vind og vær.

Makarska er den største av småbyene på denne feriekysten, men har virkelig greid å bevare sin unike sjarm. Fra sentrum kan du ta en spasertur langs en nydelig strandpromenaden som ender opp ved Donja Luka stranden. I sentrum er det et yrende liv med mange restauranter og kafeer hvor du både kan spise godt og beskue bylivet, eller gjøre en hyggelig handel i en av gamlebyens små og koselige butikker.

Makarska har virkelig noe for alle i familien. Om du vil finne på noe annet enn strandaktiviteter så har du flere muligheter. Her kan du være med på båtturer til maleriske øyer, sykkel- eller rideturer, besøk til historiske steder eller gå på tivoli i byparken.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Makarska
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 10°C 5°C 14°C
Feb 11°C 6°C 14°C
Mar 13°C 8°C 15°C
Apr 17°C 11°C 16°C
Mai 22°C 15°C 20°C
Jun 26°C 19°C 24°C
Jul 30°C 21°C 26°C
Aug 29°C 21°C 26°C
Sep 25°C 18°C 25°C
Okt 20°C 14°C 21°C
Nov 15°C 10°C 19°C
Des 11°C 6°C 16°C
Prognose for Makarska