Marmarisområdet

Feriestedene rundt Marmarisbukten ligger vakkert til ved kysten av Egeerhavet og har noen av de fineste strendene i Tyrkia. Skjærgården er meget vakker og båtturer anbefales. Marmaris har det beste utelivet.

Stedene rundt Marmarisbukten ligger vakkert til ved kysten av Egeerhavet.

De største feriestedene er Marmaris, Icmeler og Fethiye, og de mindre byene Turunc og Kas. Den velkjente småbåthavnen i Marmaris er full av båter fra hele verden, skjærgården er meget vakker og båtturer anbefales. Strendene er varierte, med fin- og grovkornet sand. Fornøyelseslivet er intensivt i Marmaris, og roligere i Icmeler og Kas. Det er bra muligheter for shopping i Marmaris og Icmeler.

Marmaris og stedene omkring er et godt utgangspunkt for en utflukt til Pamukkale og Hieropolis.

Området har noen av de fineste strendene i Tyrkia. Utenfor Fethiye ligger fantastiske Ölüdeniz, og litt lenger øst, den over 10 km lange Patara, en strand for ekte strandløver. Stranden er også fredet fordi den sjeldne skilpaddearten Caretta caretta legger egg her.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Los Cristianos ★★★ 7n 5 256,-
Playa de las Américas ★★★★ 7n 5 293,-
Fethiye ★★★ 7n 6 551,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Marmaris-området
kalender DagDag NattNatt BadBad