Miami Beach

Miami Beach har milelange strender og hoteller i alle prisklasser. På South Beach ligger alt du trenger innen gangavstand, men du kan også bo på Mid Beach eller North Beach som er roligere områder, ideelt for familier,

– Miami Beach, heftig uteliv og Art Deco hoteller

Miami Beach er en halvøy like utenfor Miami , og det er her de fleste turistene velger å bo. Miami Beach, og særlig det sørlige området (South Beach) er gåvennlig, så her behøver du ikke å ha leiebil for å ta deg rundt i nærområdet. Her finnes milelange strender, og hoteller i alle prisklasser.

Mange av verdens største stjerner tilbringer ferien sin på Miami Beach, og den lange strandpromenaden er virkelig stedet “å se og bli sett”.
Dette, sammen med de fargerike neonlysene på art deco-byggene langs Ocean Drive, gjør South Beach til et fargerikt skue (i alle sine betydninger) på kveldstid.

Foruten South Beach kan du også bo på Mid Beach eller North Beach. Roligere områder, ideelt for familier, og fortsatt kun en kort busstur unna de livligste områdene. Strendene er like gode hele veien.

Miami regnes som et kulinarisk mekka, med et variert spisetilbud i alle prisklasser. Spesielt populært er det latinske kjøkken, samt kubansk og meksikansk mat. Espanola Way er en egen latino-gate med mange gode al fresco-restauranter.

Shopping er bra på Miami Beach, og alle de kjente varehusene har butikker enten langs Collins Avenue eller Lincoln Road Mall.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Miami Beach
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 24°C 15°C 24°C
Feb 25°C 16°C 24°C
Mar 26°C 18°C 25°C
Apr 28°C 20°C 27°C
Mai 30°C 22°C 28°C
Jun 31°C 24°C 29°C
Jul 32°C 25°C 30°C
Aug 32°C 25°C 31°C
Sep 31°C 24°C 30°C
Okt 29°C 22°C 29°C
Nov 27°C 19°C 27°C
Des 25°C 16°C 25°C
Prognose for Miami Beach