Milano

I Milano blandes moderne design med gammel interessant historie og kultur. En spasertur i byen fører deg innom den praktfulle Domkirken, La Scala teateret, og mesterverket av Leonardo da Vinci.

Milano er Italias tredje største by og ligger på Po-sletta mellom kysten av Liguria og Adriaterhavet med alpene i ryggen. Det er en fascinerende by hvor moderne og nyskapende design blandes med gammel interessant historie og kultur.

En spasertur i byen fører deg innom den praktfulle Domkirken, La Scala teateret, eller mesterverket av Leonardo da Vinci. Verdens ledende motehus som Chanel, Versace, Hugo Boss og Fendi har sin opprinnelse i Milano.

Fornøyelseslivet i Milano er enormt, og her er det alt fra små hyggelige musikkbarer til store nattklubber.

Det er 3 større flyplasser rundt Milano. Linate (LIN) ca 10 km utenfor. Malpensa (MXP) ca 45 km utenfor og Milan Orio Serio – Bergamo (BGY) ligger ca 48 km fra Milano. Det går busser til og fra Milano og alle flyplassene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Milano
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 5°C -2°C
Feb 8°C 0°C
Mar 13°C 3°C
Apr 18°C 7°C
Mai 22°C 11°C
Jun 26°C 15°C
Jul 29°C 17°C
Aug 28°C 17°C
Sep 24°C 14°C
Okt 18°C 8°C
Nov 10°C 4°C
Des 5°C -1°C
Prognose for Milano