Nea Chora

Bydelen Nea Chora ligger en 15 minutter`s spasertur fra den venetianske havnen i Chania, og har noen av de beste strendene på Kreta. Hele området er kjent for sine tavernaer med utallige fiskeretter på menyen.

Nea Chora er egentlig en del av byen Chania, men ligger ca. 1 km fra selve byen.

Det tar deg ca 15 minutter å gå fra den maleriske venetianske havnen i Chania til bydelen Nea Chora. Her ligger en av de fineste sandstrendene i Chania, med langgrunt vann og god organisering. Hele dette området er kjent for sine tavernaer med utallige fiskeretter på menyen og det er et veldig populært område blant innbyggerne i Chania.

Helt i vest på kyststrekningen ligger en mer fredelig del av stranden som hverken har solsenger eller små spisesteder. Du kommer deg dit ved å krysse Kladisios-elven over en gangbro.

Hver eneste sommer blir det arrangert “sardinfestival” med gresk sang og musikk på stranden i Nea Chora, og det blir servert grillet sardin til alle som vil ha.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Nea Chora
kalender DagDag NattNatt BadBad