Paguera

Paguera har tre flotte strender forbundet via en lang strandpromenade. Parallelt med denne løper hovedgaten med et utvalg av butikker, kafeer og restauranter som utgjør et travelt og hyggelig lite sentrum.

Blant mange små og store feriesteder på Mallorca er Paguera perfekt for en familieferie

Her kan både unge og gamle glede seg over avslappende eller aktive feriedager. Med leiebil eller via gode bussforbindelser er det enkelt å komme seg til et nærliggende reisemål eller til en av de store byene som for eksempel Palma.

Paguera har tre flotte strender forbundet via en lang strandpromenade. Parallelt med denne løper hovedgaten med et utvalg av butikker, kafeer og restauranter som utgjør et travelt og hyggelig lite sentrum.

På strendene er det muligheter for å delta i ulike vann- og strandaktiviteter. I tillegg til flere golfbaner i distriktet kan du også spille tennis i det flotte anlegget til tennisklubben i Paguera.

I området rundt Paguera finner du et stort antall sykkel- og vandreløyper. Blant annet er ruta til Calo des Mojo en opplevelse med fantastisk utsikt over kystlinja.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Paguera
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 8°C 15°C
Feb 16°C 8°C 14°C
Mar 17°C 10°C 15°C
Apr 19°C 11°C 17°C
Mai 22°C 15°C 20°C
Jun 26°C 18°C 24°C
Jul 29°C 21°C 26°C
Aug 30°C 22°C 26°C
Sep 27°C 20°C 26°C
Okt 23°C 16°C 23°C
Nov 19°C 12°C 20°C
Des 16°C 10°C 17°C
Prognose for Paguera