Paris

Paris er uten tvil en av Europas og kanskje en av verdens mest romantiske byer. Byen er tettpakket med kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og ikke minst bra shopping.

Paris er en av verdens mest romantiske byer.

Det er mange som har Paris som sin favorittby. Det er lett å forstå, for denne byen har alt; kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og ikke minst bra shopping. Mange av verdens beste motehus har sitt hovedkontor her. Paris er uten tvil en av Europas og kanskje en av verdens mest romantiske byer.

Det er mange severdigheter man må få med seg når man er i Paris; Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Sacre-Coeur, Notre Dame, Triumfbuen, Louvre for å nevne noen. Byen har mange fantastiske restauranter og kafeer, og et variert og spennende natteliv. Paris har en meget spesiell atmosfære som må oppleves!

Det er enkelt å reise rundt i Paris med metroen, de fleste severdighetene er i gangavstand fra en metrostasjon.

Mange tar også turen til Disneyland Resort Paris som ligger 30 km utenfor byen. Hit reiser man enkelt med tog. Disneyland er en opplevelse for både barn og voksne.

Det er tre større flyplasser i Paris, Beauvais (BVA) ligger 85 km fra sentrum, Charles de Gaulle (CDG) 23 km fra sentrum og Orly (ORY) 14 km fra sentrum.  Der går flybuss, tog og taxi til sentrum

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Hotel 121 Paris ★★★ 2n 1 507,-
Hôtel Audran ★★ 2n 1 742,-
Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin ★★★ 2n 1 748,-
Classics Hotel Bastille Paris ★★★ 2n 1 850,-
Best Western Plus Hotel Litteraire Marcel Ayme ★★ 2n 1 858,-
Hotel Claude Bernard Saint Germain ★★★ 2n 1 898,-
Hôtel Bel Oranger ★★★ 2n 1 928,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Paris
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 7°C 2°C
februar 8°C 3°C
mars 12°C 5°C
april 15°C 7°C
mai 19°C 10°C
juni 22°C 13°C
juli 24°C 16°C
august 25°C 15°C
september 21°C 12°C
oktober 16°C 9°C
november 10°C 5°C
desember 8°C 4°C
Prognose for Paris