Paros

Paros tilhører øygruppen Kykladene og er en sjarmerende og genuin øy med fine strender. Her ligger flere nydelige landsbyer og hovedstaden Parikia med store og små butikker og koselige tavernaer.

Paros tilhører øygruppen Kykladene og er en sjarmerende og genuin øy med fine strender.

Tradisjonelt er dette en velkjent øy for øyhopping med gode båtforbindelser både til fastlandet og de andre øyene i området.

Øyas mange strender og det krystallklare vannet innbyr til virkelig å slappe av å nyte ferien, og har du lyst til å prøve ulike vannaktiviteter er snorkling en av tingene som er anbefalt her.

På Paros ligger flere nydelige landsbyer og hovedstaden Parikia, har et malerisk sentrum hvor du kan rusle rundt å kikke, og shoppe i store og små butikker eller spise et godt måltid på en av de koselige tavernaene. Dessuten er øya kjent for å være en ungdoms-øy med et pulserende natteliv i Parikia. Tempoet ellers på øya er relativ rolig.

For å komme ut til Paros tar man båt da flyene lander på Santorini.

Transfertiden til Paros er ca 4 timer.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Paros
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 10°C
Feb 14°C 9°C
Mar 16°C 10°C
Apr 19°C 12°C
Mai 22°C 16°C
Jun 26°C 20°C
Jul 27°C 22°C
Aug 26°C 22°C
Sep 25°C 20°C
Okt 22°C 17°C
Nov 18°C 14°C
Des 16°C 11°C
Prognose for Paros