Porec

Porec er en gammel by som har en sjarmerende bykjerne med trange smug, torg og fine bygninger. Det er også et feriemål for mange nordeuropeere og byen har en mengde butikker, restauranter, barer og fornøyelser.

 Porec er en gammel by og har en sjarmerende bykjerne med mange smug, torg og fine bygninger.

Porec er en velutviklet og livlig turistby og allerede på 1800-tallet var Porec et velkjent turistmål for rike Europeere. I dag er det et feriemål for mange nordeuropeere og byen har en mengde butikker, restauranter, barer og fornøyelser.

Området har en lang og rik historie som startet allerede ved det andre århundre. Middelalderbyen er veldig godt bevart og historiske bygninger som Euphrasius-basilikaen er vel verd et besøk. Den står blant annet Unescos verdensarvliste.

Både i og utenfor småbyen ligger det flere nydelige strender. Alle har “blått flagg”-merking. Går du et par km sørover fra sentrum ender du i “den blå lagune” som er et lekkert strandområde. Du kan også ta turen ut til den lille øya Sveti Nicola med flotte strender. Fra Porec går det hurtigbåter hver dag til det vakre og romantiske Venezia i Italia.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Poreč
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 7°C 3°C 12°C
Feb 9°C 4°C 10°C
Mar 12°C 6°C 11°C
Apr 17°C 10°C 14°C
Mai 22°C 14°C 20°C
Jun 25°C 18°C 24°C
Jul 28°C 20°C 26°C
Aug 27°C 20°C 26°C
Sep 24°C 17°C 25°C
Okt 18°C 13°C 20°C
Nov 12°C 8°C 17°C
Des 8°C 4°C 14°C
Prognose for Poreč