Portimão

Portimao er en livlig Portugisisk by på Algarvekysten. Reisemålet innbyr til både et avslappende strandliv og et aktivt byliv med et bredt tilbud av hoteller, restauranter, barer og fornøyelser.

Portimao er kjent for sine vakre bygninger

Portimao er en livlig Portugisisk by på kysten av Algarve. Reisemålet innbyr til både et avslappende strandliv og et aktivt byliv med et bredt tilbud av hoteller, restauranter, barer og fornøyelser.

Byen er kjent for vakre bygninger fra det siste århundre, og bygatene er et mekka for de handleglade, med bredt utvalg fra internasjonale kjeder til lokale ting som klær og håndverk.

Det er et roligere tempo nede ved havnen, og det er flere vakre parker hvor man kan slappe av, spise godt og nyte deilig ettermiddagssol. Portimao er viden kjent for sin vidunderlige og store variasjon av sjømat

I byen er det flere årlige arrangementer som er populære blant turister. Vannsport-arrangementer, utstillinger, fyrverkeri og musikk, sang og dans gjør byen til en livlig destinasjon også på vinterstid.

I Portimao finner du et stort utvalg aktiviteterdu kan være med på. Båtturer, fisketurer, grotteturer, delfin-safari, Lagos dyrehage og en vannpark er noen av tilbudene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Portimão
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 16°C 8°C 17°C
Feb 16°C 9°C 16°C
Mar 17°C 10°C 16°C
Apr 19°C 11°C 18°C
Mai 21°C 13°C 19°C
Jun 24°C 16°C 20°C
Jul 28°C 18°C 21°C
Aug 28°C 18°C 22°C
Sep 26°C 17°C 22°C
Okt 22°C 14°C 21°C
Nov 19°C 11°C 20°C
Des 17°C 9°C 18°C
Prognose for Portimão