Sevilla

Sevilla regnes som den kunstneriske, kulturelle, og finansielle hovedstaden i Sør-Spania og er over mer enn 2000 år gammel. Byen er kjent for sine gode spisesteder med spesialiteter fra det andalusiske kjøkken. I april har byen den største festivalen i denne delen av Spania.

Sevilla ligger i Sør-Spania og er hovedstaden i regionen Andalucía. Det er Spanias fjerde største by med nesten 700 000 innbyggere. Likevel har den et historisk sentrum som gir følelsen av å være i en liten middelalderby.

Opplevelser

Byen er kjent for sine gode spisesteder, spesielt sine spesialiteter fra det andalusiske kjøkkenet. I byens trange smug, små parker og idylliske gårdsplasser har du mulighet til å nye gode vinner, god kaffe og annet godt å drikke. Visste du at sherryen produserer i Andalucía?

Sevilla har historiske bygninger som ligger på verdensarvlista, La Cathedral, El Alcázar og El Archivo General de Indias, side om side med den moderne arkitekturen. Byens historie strekker seg over 2000 år tilbake. Dette påvirker naturligvis arkitekturen. I dag er Sevilla en travel storby med alle fasiliteter.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sevilla
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 16°C 6°C
Feb 18°C 7°C
Mar 21°C 8°C
Apr 23°C 10°C
Mai 26°C 13°C
Jun 31°C 16°C
Jul 36°C 19°C
Aug 35°C 19°C
Sep 32°C 17°C
Okt 26°C 14°C
Nov 20°C 10°C
Des 17°C 7°C
Prognose for Sevilla