Sevilla

Sevilla regnes som den kunstneriske, kulturelle, og finansielle hovedstaden i Sør-Spania og er over mer enn 2000 år gammel. Byen er kjent for sine gode spisesteder med spesialiteter fra det andalusiske kjøkken. I april har byen den største festivalen i denne delen av Spania.

Sevilla ligger i Sør-Spania og er hovedstaden i regionen Andalucía. Det er Spanias fjerde største by med nesten 700 000 innbyggere. Likevel har den et historisk sentrum som gir følelsen av å være i en liten middelalderby.

Opplevelser

Byen er kjent for sine gode spisesteder, spesielt sine spesialiteter fra det andalusiske kjøkkenet. I byens trange smug, små parker og idylliske gårdsplasser har du mulighet til å nye gode vinner, god kaffe og annet godt å drikke. Visste du at sherryen produserer i Andalucía?

Sevilla har historiske bygninger som ligger på verdensarvlista, La Cathedral, El Alcázar og El Archivo General de Indias, side om side med den moderne arkitekturen. Byens historie strekker seg over 2000 år tilbake. Dette påvirker naturligvis arkitekturen. I dag er Sevilla en travel storby med alle fasiliteter.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Hospes Las Casas Del Rey De Baeza ★★★★ 3n 2 847,-
Hotel Gravina 51 ★★★★ 3n 4 105,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sevilla
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 16°C 6°C
februar 18°C 7°C
mars 21°C 8°C
april 23°C 10°C
mai 26°C 13°C
juni 31°C 16°C
juli 36°C 19°C
august 35°C 19°C
september 32°C 17°C
oktober 26°C 14°C
november 20°C 10°C
desember 17°C 7°C
Prognose for Sevilla