Seychellene

Seychellene er en drømmedestinasjon med vakre steinformasjoner, tett og frodig jungel, kokospalmer og kritthvit sand som forenes i et eneste stort paradis.

Forelsk deg i Seychellene, et ekte strandparadis

Seychellene er en drømmedestinasjon for mange av oss. Øygruppen er dannet av granitt, med vakre steinformasjoner, tett og frodig jungel, kokospalmer og kritthvit sand som forenes i et eneste stort paradis. Her finnes noen av verdens aller fineste strender, og det er langt mellom strandstolene. Du finner enkelt en strand helt for deg og den du reiser med. Seychellene passer utmerket for bryllupsreisende, og mange av hotellene er godt tilrettelagt for romantiske opphold, med en tilbaketrukket bungalow, personlig service og gode bryllupsrabatter.

Hovedøya på Seychellene heter Mahe, og det er her flyplassen ligger. Sammen med naboøyene Praslin og La Digue utgjør disse øyene de mest populære reisemålene på Seychellene. I tillegg finnes noen private øyer med noen meget luksuriøse resorter.

Mange er av den oppfattelse at Seychellene er dyrt, men det behøver det ikke være. Det finnes leilighetshoteller og enkle bungalower med self catering, og bor du på Mahe er det mulig å ta seg rundt, og handle på lokale markeder osv. På de andre øyene er det mer vanlig å bo på hoteller med ett eller flere måltider inkludert.

klimaet på Seychellene er tropisk, og det er varmt hele året. Beste reiseperiode er fra mai til september.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Mahe ★★★ 7n 12 605,-
La Digue ★★★ 8n 13 942,-
Praslin ★★★ 8n 14 209,-
Île Denis ★★★★★ 6n 35 326,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Seychellene
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 29°C 25°C
februar 29°C 25°C
mars 30°C 25°C
april 31°C 25°C
mai 30°C 25°C
juni 28°C 25°C
juli 28°C 24°C
august 28°C 24°C
september 28°C 24°C
oktober 29°C 24°C
november 29°C 24°C
desember 29°C 24°C