Sissi

Sissi er et rolig og behagelig reisemål med en vakker liten strand 45 km fra Heraklion og bare 25 km fra Agios Nikolaos. I den gamle bydelen med trange smug og gater finnes et utall av små butikker og innerst i bukten ligger en strandpromenade med koselige tavernaer og kafeer.

Sissi er et rolig og behagelig reisemål med en vakker liten strand.

På nordøstkysten av Kreta 45 km fra Heraklion og bare 25 km fra Agios Nikolaos ligger den lille landsbyen Sissi ved foten av et flott fjellandskap. Gjennom årene har havets utgravinger gjort havneområdet til en perle. På den ene siden av bukten ligger fiskebryggene og på motsatt side, en liten nydelig strand. Innerst i bukten er det en strandpromenade med mange koselige tavernaer og kafeer.

Bak havnen finner du den gamle bydelen med trange smug og gater og et utall av små butikker med ulike spesialiteter. Byen var i sin tid et strategisk gjemmested for opprørere under den kretiske revolusjonen.

Fra byen kan man gå fine turer langs kysten, blant annet til nabolandsbyen Milatos, hvor veien går langs tre strender som hver er avskjermet med små klipperygger.

Har du lyst til å prøve dykking i ferien har dykkerklubben kurs for både nybegynnere og erfarne dykkere. Dette er garantert et minne for livet med krystallklart vann og en rik marin fauna.

I løpet av ferien kan du også oppleve en eller flere utflukter til de nærliggende severdigheter som Agios Georgios av Selinaris-klosteret, lære om den tragiske historien i Milatos hulen, besøke den tradisjonsrike byen Vrahassi, eller besøke øya Spinalonga.

Vil du ha mer underholdning og hektisk kvelds- og natteliv, er det bare 5 km til Malia.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sisi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 18°C
Feb 16°C 9°C 17°C
Mar 17°C 10°C 17°C
Apr 20°C 12°C 18°C
Mai 24°C 15°C 20°C
Jun 27°C 19°C 24°C
Jul 29°C 22°C 26°C
Aug 28°C 22°C 27°C
Sep 26°C 19°C 26°C
Okt 23°C 16°C 24°C
Nov 20°C 13°C 21°C
Des 17°C 11°C 19°C
Prognose for Sisi