Sitia

Nordøst på Kreta ligger byen Sitia i et vakkert landskap med hvite sandstrender, grønne daler og høye fjelltopper. Småbyen som ligger i en nydelig bukt er det ideelle stedet for en perfekt ferie for familier, par og enslig reisende som ønsker et avslappende opphold i solen.

Nordøst på Kreta ligger byen Sitia i et vakkert landskap med hvite sandstrender, grønne daler og høye fjelltopper.

Småbyen ligger som en hestesko i en nydelig bukt, og er det ideelle stedet for en perfekt ferie for familier, par og enslig reisende som ønsker et avslappende opphold i solen. Vennligheten her gjør at du føler deg spesielt velkommen og den rolige greske atmosfæren i en malerisk havn er blitt varemerket til Sitia.

Byens historie går tilbake til venetiansk tid og hele området har historiske minnesmerker som er verd å se. Her har forskjellige folkeslag okkupert områder opp gjennom historien på grunn av beliggenheten og den lette adgangen til øya.

Sitia har fly- og båtforbindelser både nasjonalt og internasjonalt.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Sitia Beach Hotel ★★★★★ 7n 5 025,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sitia
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 15°C 10°C
februar 15°C 9°C
mars 16°C 10°C
april 20°C 13°C
mai 22°C 16°C
juni 27°C 21°C
juli 28°C 23°C
august 28°C 24°C
september 26°C 21°C
oktober 23°C 17°C
november 20°C 14°C
desember 17°C 11°C
Prognose for Sitia