Sitia

Nordøst på Kreta ligger byen Sitia i et vakkert landskap med hvite sandstrender, grønne daler og høye fjelltopper. Småbyen som ligger i en nydelig bukt er det ideelle stedet for en perfekt ferie for familier, par og enslig reisende som ønsker et avslappende opphold i solen.

Nordøst på Kreta ligger byen Sitia i et vakkert landskap med hvite sandstrender, grønne daler og høye fjelltopper.

Småbyen ligger som en hestesko i en nydelig bukt, og er det ideelle stedet for en perfekt ferie for familier, par og enslig reisende som ønsker et avslappende opphold i solen. Vennligheten her gjør at du føler deg spesielt velkommen og den rolige greske atmosfæren i en malerisk havn er blitt varemerket til Sitia.

Byens historie går tilbake til venetiansk tid og hele området har historiske minnesmerker som er verd å se. Her har forskjellige folkeslag okkupert områder opp gjennom historien på grunn av beliggenheten og den lette adgangen til øya.

Sitia har fly- og båtforbindelser både nasjonalt og internasjonalt.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Sitia
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 10°C
Feb 15°C 9°C
Mar 16°C 10°C
Apr 20°C 13°C
Mai 22°C 16°C
Jun 27°C 21°C
Jul 28°C 23°C
Aug 28°C 24°C
Sep 26°C 21°C
Okt 23°C 17°C
Nov 20°C 14°C
Des 17°C 11°C
Prognose for Sitia