stjulians

St. Julians ligger ved en vakker bukt, litt nord for hovedstaden Valletta. I høysesongen er det mange turister og et intenst natteliv med høy puls på byens mange barer og restauranter.

St. Julians ligger ved en vakker bukt, litt nord for hovedstaden Valletta.

Byen er oppkalt etter skytshelgenen Julian den fattige og er et av Malta`s store reisemål. Hit kommer feriegjester  fra hele Europa i sommersesongen mellom mai og september.

Byen er en av de viktige historiske stedene på Malta og har det siste århundret vært en fiskerlandsby. Du kan ta deg en god spasertur langs sjøen til Paceville og oppleve det unike båtmiljøet med fargerike båthus og de spesielle malteserbåtene.

St. Julians har en spektakulær panoramautsikt blant annet over til Valletta. I bykjernen finner du idylliske kafeer og restauranter og også et yrende og pulserende moderne byliv med flere gode handlegater.

Strandlinjen til Gzira er det rene paradis for fotturister. Her ligger godt oppmerkede stier med spektakulære utsiktspunkt oppe på på høydedraget mot havet. Det er ingen strender i St Julians, men du går ned klippene via trapper til det krystallklare vannet eller så bader man i hotellenes bassenger.

I høysesongen er det mange turister her og et intenst natteliv med høy puls på byens mange barer og restauranter.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for St. Julian's
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 17°C
Feb 16°C 9°C 16°C
Mar 17°C 10°C 16°C
Apr 19°C 12°C 17°C
Mai 23°C 15°C 19°C
Jun 28°C 18°C 24°C
Jul 31°C 21°C 26°C
Aug 31°C 22°C 26°C
Sep 28°C 20°C 26°C
Okt 24°C 17°C 24°C
Nov 20°C 14°C 22°C
Des 17°C 11°C 19°C
Prognose for St. Julian's