Tallinn

Gamlebyen i Tallinn med spir og tårn ble bygd under hansatiden på 1400-tallet og er fortsatt i dag en naturlig samlingsplass. Slå deg ned på en kafe og se på folkelivet, eller besøk noen av de mange utstillingene.

Tallinn er en vakker by med store kontraster

Byen har en herlig blanding av forskjellige kulturer fra øst og vest. Man kan se hvordan historien har preget Tallinns arkitektur der gamle trehus blandes med moderne bygninger.

Her er det spor fra hansatiden og da Estland ble regjert av Sverige under den svenske storhetstiden. Gamlebyen med spir og tårn ble bygd under hansatiden på 1400-tallet og er fortsatt i dag en naturlig samlingsplass. Slå deg ned på en kafe og se på folkelivet, eller besøk noen av de mange utstillingene. I Tallinn finnes det også mange nye shoppingsentre for å kunne møte den stadig voksende turismen.

Det er lett å komme seg rundt i Tallinn, enten med buss, trikk eller trådvogn.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tallinn
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan -2°C -7°C 2°C
Feb -2°C -8°C 0°C
Mar 2°C -5°C 0°C
Apr 8°C 0°C 3°C
Mai 14°C 6°C 9°C
Jun 19°C 11°C 15°C
Jul 21°C 13°C 20°C
Aug 20°C 12°C 20°C
Sep 15°C 8°C 17°C
Okt 9°C 4°C 12°C
Nov 4°C 0°C 8°C
Des 0°C -5°C 5°C
Prognose for Tallinn